2 thoughts on “Baia Mare – Sonorizare | Muzica | Nunti | Botezuri | Petreceri – Preturi minime”

  1. Muzica bună este cel mai important lucru la orice petrecere. Urmează o serie de alţi factori, printre care aş menţiona oamenii prezenţi la chef, pentru că până la urmă poţi să pui orice muzică dacă poporul stă la masă la poveşti sau nu sunt “dănţăuşi”. Am văzut petreceri cu formaţie facute “praf”, petreceri cu DJ şi mai nasoale. Am avut ocazia să văd şi combinaţii între formaţie şi DJ foarte reuşite.
   Muzica trebuie să sune bine, nu neaparat live, pentru că încercarea de a cânta live muzica recenta (mai ales DISCO) cel puţin mie nu-mi lasă o impresie foarte buna. Piese ca de exemplu Chama – El Meneaito, 3 Sud Est – De ziua ta, HI-Q – Gasca mea, O-Zone – Despre Tine, si alte cateva zeci de mii de melodii nu sună bine “live”.
   Populara de masă, de joc, este interpretată foarte bine de unele formaţii pentru că trecerea de la o piesă la alta se face să zic natural iar faptul ca este aceeaşi voce la toate melodiile dă notă de profesionalism. Instrumentele muzicale sună foarte bine live.
   După cum ziceam o combinaţie cu formaţie şi DJ poate fi o reuşită de “milioane” şi pentru calitatea petrecerii şi pentru buzunarul gazdelor.
   Numărul persoanelor prezente la petrecere este relevant, puţini sunt cei care pentru 20-30 hai 50 de persoane, mai ales la botezuri sa angajeze o formaţie.
   Probabil am exagerat cu răspunsul la acest comentariu, vreau doar să mai precizez diferenţa de cost intre formaţie şi DJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *