eGreat EG-R1 Media Player Network | Custom Firmware | Acces fisiere partajate pe un Synology DS110J sau PC cu Windows 7Samsung 40EH5450 Pret
Televizor LED Samsung, 101 cm, Full HD 40EH5450

Egreat EG-R1-II ReviewEgreat EG-R1-II Review

Hai sa vedem cum partajam foldere si fisiere pe servere sau PC astfel incat E-Great EG-R1 sau orice player care are suport pentru retea si SAMBA sa le poata rula.
Este foarte simplu. Poate pentru incepatori este intimidant dar credeti-ma, “it’s a piece of cake”.

Adaugare utilizator si setare foldere partajate pe Synology DS110J (sau orice alt model de Synology cu DSM 3.0 sau mai recent), special pentru acces cu E-Great EG-R1, sau orice alt media player ce suporta retea. Este pur si simplu un user cu acces limitat la anumite resurse.


Exact aceeasi operatie, dar pentru Windows 7.


Iar acum acces prin retea a fisierelor partajate si pe Synology si pe PC. Setarea retelei pe E-Great EG-R1 este extrem de simpla daca playerul este conectat la un router cu DHCP activat. Pur si simplu nu aveti de facut altceva decat sa apasati pe OK de cate ori este necesar.


Filmarea prezinta E-Great model EG-R1 cu firmware custom si anume CS_SDK4_r1.0.1a_for_EG-R1_R6_R200.

Download Firmware CS_SDK4_r1.0.1a_for_EG-R1_R6_R200.rar
Download Firmware CS_SDK4_r1.0.3_for_EG-R1_R6_R200.rar

Arhiva contine fisierul install.img ce trebuie copiat in radacina unui stick formatat FAT32.
E-Great EG-R1 ar trebui sa aiba un mic buton de reset in partea dreapta cum priviti frontal (atentie: este destul de ascuns, accesibil printr-o fanta de aerisire al capacului). Acel buton trebuie tinut apasat in timp ce porniti aparatul SI TINUT APASAT INCA 5-10 secunde. Stick-ul cu install.img trebuie sa fie atasat pe USB in prealabil!
Atentie: Nu opriti aparatul in timpul unui upgrade!

Astfel va incepe procedura de update de firmware la versiunea CS_SDK4_r1.0.1a_for_EG-R1_R6_R200, dupa care o sa aveti un meniu cu grafica cat de cat acceptabila, multe optiuni in meniu si multe aplicatii online!. Acestea se pot vedea in clipul de mai sus.
Daca nu gasiti butonul de reset: se gaseste pe lateral-dreapta la modelele EG-R1/R6A, si pe “burta” playerului la celelalte modele.
Chiar nu aveti buton de reset?… atunci se foloseste software-ul special de aici.

Pentru playerele care au butonul de reset am facut un clip in care arat toata procedura de actualizare a firmware-ului, setare si utilizare retea wireless, acces filme on-line.

Tot ce faceti este responsabilitatea voastra si NUMAI a voastra. Eu va urez bafta!

Egreat EG-R1-II ReviewEgreat EG-R1-II Review

E-BODA Essential A200
Tableta E-BODA Essential A200 cu procesor Cortex A8 1.0GHz, 7 inchArticole recomandate:
Samsung 32D5000 Review Forum Pareri Pret Opinii
Samsung 32D5000 Review
TV-ul momentului!
1066 comentarii
Media player Egreat R6S Full HD 3D Review Pret Pareri
Media player Egreat R6S 3D - Review
Procesor nou, 512 DDR3, Web browser, Android... player ce scoate banii din buzunar!
86 comentarii
Ce sistem audio sa cumpar Intrare digitala optica coaxiala Dolby Digital DTS
Ce sistem audio 5.1 sa cumpar? Intrare digitala optica, coaxiala? Dolby Digital, DTS?
Intrare digitala optica, coaxiala? Dolby Digital, DTS?
19 comentarii
Egreat R150 Review Recenzie Pret Pareri Forum
Media player Egreat R150 Review
3D, Android, Facebook, Youtube, ruleaza tot. Acest player "striga" sa-l cumperi.
18 comentarii
Sistem Home Cinema LG HT905TH Review Ce sistem audio sa cumpar Sunet DTS si Dolby Digital
Sistem Home Cinema LG HT905TH Review
Arata bine, suna bine, pret acceptabil. Compatibil cu majoritatea TV-urilor Samsung!
6 comentarii
Synology USB Station 2 Review
Cel mai ieftin server de DLNA stand-alone. Perfect pentru televizoarele ce stiu rula filme din retea. Multe alte utilitati.
3 comentarii
Egreat EG-R1-II sau R6A-II
Egreat EG-R1-II sau R6A-II - Diferente
Cateva poze si caracteristici care va ajuta sa alegeti intre cele doua


8 thoughts on “eGreat EG-R1 Media Player Network | Custom Firmware | Acces fisiere partajate pe un Synology DS110J sau PC cu Windows 7”

 1. Te rog mult sa ma ajuti cu un tutorial despre jukebox la R1 pe varianta cu TViXiE2Playon!HD(Build.2010.9.7),am stat o zi intreaga si nu am reusit te rog mult…..

  1. Imi pare rau, intre timp am trecut la EG-R1-II (EG-R1 l-am vandut). Imi dai un link spre firmware totusi? Posibil sa am unde testa.

 2. In primul rand felicitari pentru review si explicatii. Ajuta mult.
  intrebarea mea este: Seriale pe Vplay.ro se pot vedea?
  merci.

  1. Salut. Sa sti ca vplay.ro merge incepand cu Egreat EG-R1-II, R6S sau R150, cel putin cam asta ar fi concluzia mea. Din ce am observat este ca vplay.ro nu are nevoie de plugin flash ca si serialeonline de exemplu. Chiar si la modelele mai nou (R6S, R150) sunt probleme cu flash-ul.

 3. sal.am am un avs hd-r1 si am facut update-ul cu firmware-ul de mai sus si acum nu mai pot sa revin la firmware-ul initial.cum sa fac sa i schimb firmware-ul acesta ?

 4. Salut,

  Am vazut ca ai o pasiune pentru Egreat si am vazut ca ai si cunostinte multe despre produse si firmware. Din aceasta cauza as vrea sa te rog sa imi recomanzi ceva: Am un player Egreat EG R2A de care sunt foarte multumit si as vrea sa te intreb daca ai cunostinte despre un firmware mai evoluat pentru el si despre modul in care as putea sa il utilizez pentru a vedea seriale din colectia vplay.ro direct pe televizor.

  Nu stiu exact care e firmware-ul actual (dar e oficial), nu il folosesc pentru download torenti caci am un router care se ocupa de asta insa as vrea sa pot vedea seriale direct on TV si sa am am un firmware evoluat pe el.

  Iti multumesc mult

  O zi buna

 5. sal am si eu un egreat egr1 am pus ultimul firmware de la tine dar am o problema vad ca nu are setari video adica luminozitate contrast si altele daca se poate face ceva ms si astept raspuns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *