Media player Egreat R150 Review – Android Apps Test

Egreat R150 Review Aplicatii Android Instalare

DA! Asta mai zic si eu progres! Se pare ca noul procesor, cantitatea si tipul de memorie care il sustine, este suficienta pentru a rula DECENT spre foarte bine un Android 2.2.1 si cu un suport de tastatura si mouse excelent, se misca minunat. Sincer va zic am ramas uimit cand am vazut ca jocul Angry Birds (este gratuit pe Market) nu doar porneste, nu da eroare sau iese fortat din joc, ci, din contra! ruleaza foarte bine!
Instalarea altor aplicatii merge si mai repede. Cu browser-ul Dolphin am ramas in dubii pentru ca desi aveam conexiune la net, nu am reusit sa navighez pe o pagina web, oricare. Aplicatii precum TaskKiller, EasyNote, Calculator… sunt fleacuri pentru acest player!
In afara de faptul ca nu am reusit sa fac zoom-out in Angry Birds, sau ca la accesarea meniului de optiuni sare afara din joc, merge perfect, jucabil, pe un ecran de TV FullHD!
Inca nu prea imi vine sa cred ca merge asa bine. De curiozitate am sa incerc sa gasesc si alte aplicatii Android (FREE desigur!), si am sa il incarc.
Cu ceva timp in urma vedeam ca aparuse playerul de la Allview, cu android, cu browser si am crezut ca va fi un succes. Din pacate pentru ei, a fost un esec total si tocmai de aceea am fost destul de sceptic cu privire la functionarea REALA a unui player cu Android cu atat mai mult cu cat browserul din Egreat EG-R1-II mi-a lasat un gust destul de amar…
De data aceasta este OK, cel putin sunt foarte constient ca pana la urma avem in discutie un MEDIA PLAYER, nu ceva smartphone avansat cu Android. Deci este mai mult decat onorabil cum se descurca.
Hai sa termin cu atata lauda si superlative si sa va arat ce am filmat:

Practic ati retinut ideea: fisierele apk, care sunt niste kit-uri de instalare specific Android, sunt copiate pe cardul de memorie SDHC si se lanseaza in executie prin selectarea lor cu ajutorul managerului de fisiere preinstalat cu care vine Egreat R150.
Nedumerirea mea este in felul urmator: Egreat R6S care este un player la fel de performant (acelasi procesor Realket 1186DD si tot 512 DDR3) dar care nu are cititor de carduri, poate sa faca acelasi lucru? adica sa instalez aplicatii de pe stick USB?… INSA, chiar daca as putea ramane un alt semn de intrebare. R150 probabil, si cred ca asta tine de Android, poate instala aplicatii pe card SD pe cand R6S nu are unde le stoca decat in limitata memorie interna care am vazut ca este de ~150 MB. Bine ca o aplicatie android nu este deloc mare.
Astept parerile voastre.

E-BODA ESSENTIAL SMILE PLUS cu procesor Cortex A8
Tableta E-BODA ESSENTIAL SMILE PLUS cu procesor Cortex A8 1.0GHz, 9 inchArticole recomandate:
Media player Egreat R6S Full HD 3D Review Pret Pareri
Media player Egreat R6S 3D - Review
Procesor nou, 512 DDR3, Web browser, Android... player ce scoate banii din buzunar!
86 comentarii
Egreat_R500_Review
Media Player Egreat R500-STD Review
Media Player cu loc intern pentru HDD
46 comentarii
Egreat R150 Review Recenzie Pret Pareri Forum
Media player Egreat R150 Review
3D, Android, Facebook, Youtube, ruleaza tot. Acest player "striga" sa-l cumperi.
18 comentarii
Egreat R6S sau R150. Diferente.
Egreat R6S sau R150 - Diferente
Ce sa aleg? Egreat R6S sau R150? Diferente, pareri.
15 comentarii
Sistem Home Cinema LG HT905TH Review Ce sistem audio sa cumpar Sunet DTS si Dolby Digital
Sistem Home Cinema LG HT905TH Review
Arata bine, suna bine, pret acceptabil. Compatibil cu majoritatea TV-urilor Samsung!
6 comentarii
Egreat EG-R1-II sau R6A-II
Egreat EG-R1-II sau R6A-II - Diferente
Cateva poze si caracteristici care va ajuta sa alegeti intre cele doua
Samsung 32D5500
Samsung 32D5500 Review
Un soi de Samsung 32D5000. Are un SMART Hub mai mult sau mai putin folositor.


14 thoughts on “Media player Egreat R150 Review – Android Apps Test”

  1. Pai nu, nu R6A-II… Dupa cum vezi acest post se refera la Egreat R150. Deci R6S, R150 si alte playere model mai nou au android. R6A-II nu si nici nu cred ca va avea. Imi pare rau.

 1. Salut, am vazut videoul tau pe youtube si am si eu cateva intrebari despre media playere in general:
  1. Daca am un tv fullHD, non 3d, si imi iau acest media player 3D, voi putea vizualiza filme 3d la fel ca pe un Tv 3d dedicat?
  2. Cam aceeasi intrebare o am si cu aplicatiile, stiu ca modele smart de la samsung au un appstore, pe un tv HD, non-smart, voi putea rula aplicatii , android in cazul acesta, la fel de ok ca pe un smart dedicat? Ma refer la email vreme etc… Si ma mai intreb daca rezolutia aplicatiilor va fi ok..
  3. Se pot atasa mouse si tastatura wireless acestui player?

  1. Salut.
   1. Sincer nu stiu exact (la capitolul 3D stau prost) dar stiu ca si pentru TV-urile “obisnuite) sunt unele filme care se aplica pentru ochelari 3D (de aia in 2 culori). Adica si pe ecrane obisnuite poti forma imagini 3D. Pentru TV-urile 3D “pe bune” exista tot felu de standarde (side-by-side / top-bottom parca – nu am incercat) care sunt mai speciale, efecte mai clare… repet si imi pare rau ca nu pot sa-ti dau mai multe detalii…
   2. Da, SMART-ul de la Samsung are un fel de market propriu (nu sunt pre multe jocuri/aplicatii). Din moment ce TV-ul nu are acel SMART, playerul poate compensa doar cu aplicatii proprii, specifice firmware-ului instalat pe player. Nu cred ca este vreme, e-mail, etc… Dar sunt aplicatii android pe care le poti vedea si in testele mele publicate pe youtube.
   3. Da. Am testat si asta se vede in articol.
   Succes!

   1. Salut.
    Ai avut cumva posibilitatea sa testezi mouse wireless pe R160S?
    La mine nu merge, dar il am doar de 2 zile . . .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *