LG_E2250T-PN_Review

Monitor LED LG E2250T-PN – Review

Am cumparat acest monitor pentru ca a indeplinit 3 conditii: este Full HD, are intrare digitala si este cel mai ieftin. Daca mai punem la socoteala si faptul ca totusi este LG (marca demna de respect), ecran LED si garantie 2 ani, nu mai ramane decat sa

il adaugi la cosul de cumparaturi – VEZI PRET CURENT. Desigur, cel mai ieftin a fost la momentul achizitiei mele, ramane sa studiati oferta la zi.

Despachetare:PRO:

  • Review Pret Forum PareriTwo way stand, adica doua moduri de a-l aseza pe masa: folosind sau nu talpa. Pozitia tip rama, adica renuntarea la talpa si folosirea celuilalt mod de asezare, este o idee excelenta! Doua pad-uri de cauciuc situate pe marginea inferioara a ramei asigura stabilitate cand este utilizat in acest mod. Nu aluneca pe masa de birou absolut deloc. Se poate regla si unghiul din care este privit din micul suport ramas in partea din spate. Acel suport are un buton de siguranta care trebuie apasat cand se schimba modul de asezare.
  • Review Pret Forum PareriClaritatea imaginii este foarte buna chiar si utilizand portul VGA (D-Sub) deci semnal analogic. Am incercat asta cu un laptop ce nu are iesire HDMI. Desigur, aceasta claritate poate sa difere de la calculator la calculator in cazul iesirilor VGA. Tot aici conteaza foarte mult si cablul. Posibil ca cel inclus de LG in pachet sa fie bine ecranat, astfel incat imaginea sa nu fie distorsionata. Functia de AUTO reglare a imaginii in cazul semnalului analogic functioneaza perfect.
  • Review Pret Forum PareriCablu DVI inclus in pachet, insa daca aveti nevoie de un cablu HDMI-DVI, este necesar sa-l cumparati separat.

VEZI PRET MONITOR LG E2250-PN

CONTRA:

  • Review Pret Forum PareriInsertia si touchpad-urile de culoare mov nu prea sunt pe gustul meu.
  • Review Pret Forum PareriPrea mult plastic glossy. Se zgarie usor.
  • Review Pret Forum PareriNu are un minim de dotare sonora, ceva difuzoare cat de mici ii ridicau nota.

Galerie foto:

Una peste alta, ce am cautat – aia am gasit. Un monitor simplu, fara TV tuner si alte dotari spectaculoase, insa ceva ieftin, cu diagonala incapatoare pentru rezolutia FullHD si repet, m-a surprins ideea LG de a-l pune in pozitia rama, foarte comod de privit la masa de birou.

VEZI PRET MONITOR LG E2250-PN


Abonează-te pentru următoarele review-uri.
Completeaza adresa de e-mail:
2 thoughts on “Monitor LED LG E2250T-PN – Review”

  1. Citez “Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG”… de buna seama pentru ca intr-adevar “este cel mai ieftin” si deci si profitul lor ar fi pe masura. Si totusi pe un site (nu spui care!) l-am gasit la 577.96 lei. Oare de ce lucrurile bune se termina asa de repede ?!!

    1. Din pacate unele linkuri devin “expirate”. Nu cu rea intentie. Cat despre emag… au comentarii acide pe propriul site. De ce oare nu ma mira ca peste tot se gasesc preturi mai mici si se face referire la ei. Daca nu se redreseaza or sa vanda stickuri,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *