Parere despre Felix si “compania”: President aquapark, Lotus Felixarium, Apollo

In primul rand, orice turist pretinde si are dreptul de a se intoarce SANATOS acasa! Multumesc lui Dumnezeu ca nu s-au “ales” copii mei cu otita “de piscina” bilaterala, pentru ca 3-4 nopti am stat in fund cu calmante, fara sa fie cu putinta sa ma asez in pat nici macar pe orizontala, d’armite sa pun capul jos pe una din laterala, ca-mi sareau CAPACELE (timpanele)! (LA PROPRIU!).

Aquapark President din Felix a avut o contributie majora pentru otita externa cu care m-am ales. Nu stiu daca are rost sa zic ca dupa ce am trecut prin apele din piscinele de acolo,

la iesire am facut dus. Degeaba, apa aia INFECTA imi stagna undeva in ambele urechi, NICI MACAR dusul de dupa si insistenta cu care m-am uscat pe cap si in urechi la iesire nu a ajutat!

De ce ii consider pe cei de la President responsabili pentru concediul meu MEDICAL ce a urmat dupa concediul de ODIHNA? DE CE? Teoretic, si este cunoscut faptul ca de la piscine te poti alege cu conjunctivite, otite, boli venerice si tot tamacul daca esti “norocos”. Daca nu-ti ajunge, serveste si o “dușcă de urină”.

REVIN, ca-s foarte furios. DE CE PRESIDENT? Scriu mare si boldat, pentru ca tot internetul sa indexeze aceasta parere despre “mega” Aquapark-ul atat de frumos prezentat pe site-ul oficial.

Oameni buni, la Prezident (scriu si cu “Z” pentru cei care cauta astfel), este o piscina interioara in care se “revarsa” copii care se bucura de toboganul interior. Pare minunat, un tobogan nu foarte solicitant pentru un copil, fara prea mare viteza, dar ceea ce urmeaza sa va zic este HORROR de-a dreptul. Atentie:

– Prima neregula ce am observat-o este cand am urcat scarile de la tobogan… Eram cu cumnatul, urca si el sa ajunga la celalalt tobogan. Se intoarce la mine si zice “băi ce miroase aici a urină, incredibil!”… Adevarat va zic, inca asa miros de URINA pe scarile de urcare spre un tobogan, eu nu am intalnit NICAIERI! Ma gandesc “câți copii au trebuit să urineze urcând scările” in ACEEASI ZI, pentru ca TEORETIC te astepti ca personalul de acolo sa se AUTOSESIZEZE si sa goleasca TOT, sa CURETE LA FOC COMANDA! Deci, nu exista cuvinte sa descriu… SA PERCUTEZE la un asemenea miros “înțepător” de PIȘAT!!!
PROSTIA noastră ca le-am folosit în continuare. Trebuia să ieșim automat la recepție să cerem banii înapoi și să chemăm ceva autoritate de asta să-i lase în fundu gol cu ceva amendă. ESTE UN PERICOL PUBLIC PENTRU SĂNĂTATEA ORICUI AJUNGE ACOLO.

Ce a urmat… Soția stătea într-un colț de piscină și-mi zice: “mie îmi vine să vomit, TU NU SIMȚI??”… și eu îi zic că PUTE pe scări la urcare pe tobogan, dar că acolo unde mă aflam în momentul ăla, nu mi se pare. DE CE? Pe scări duhnea în asemenea hal a urină, încât în zona unde se afla soția părea să fie “PARFUM”. Ca să nu strice bucuria copiilor de a se da pe tobogan, și probabil entuziasmul meu de a ajuta copii să profite de momentele respective, a stat… și a stat. În plus, nu eram singuri în bazin, că doar erau și alți copii cu părinți cu tot.

O întreb: “oare nu este la baie”, pentru că stimați potențiali “clienți” aquapark PRESIDENT, WC-urile sunt NEXT, chiar lângă piscina de care vorbesc. Îmi zice clar că NU, pentru ca a fost la baie și acolo mirosea a ceva soi de parfum… măcar dacă ar fi dezinfectant.

Deci, vreau să fac o scurtă prezentare metaforică: “Pișalăul” din bazinul respectiv era în proporție suficient de mare încât la suprafața apei să consider eu, ACUM, ca fiind o “ceață” INFECTĂ, capabil să îmbolnăvească și pe tipul ăla de pe NAT GEO care supraviețuiește în cele mai vitrege condiții. Eh, îi garantez eu că dacă vizitează AQUAPARK PRESIDENT FELIX, în condițiile întâlnite de mine, familia mea și încă o familie cu care am fost, va avea concediu medical.

Încă imi simt canalul auricular, cum zvâcnește, pentru că dragi cetățeni, otita externă (“de piscină” cum i se mai zice) este foarte dureroasa si periculoasa daca nu se administreaza tratament CORECT și PROMPT, la medic, fără leacuri băbești. Antibiotic clar și spălături locale. DAR VAI DE BIEȚII COPII, dacă eu ca și adult am băgat nurofen și algocalmin de nu-i adevărat. NUMĂRAM ORELE până puteam lua din nou nurofen EXTRA FORTE, pentru că durerea ceda pentru scurt timp. Un copil se va zvârcoli și va urla de durere.

Ok, veți spune: “Băi fraiere! Otita se poate lua din orice piscină, ca deh… așa este, apoi cumpără și tu dopuri de urechi înainte să mergi la piscină și nu mai da tu vina pe PRESDIDENT ORADEA, dacă tu ești fraier…”

Răspunsul meu ar fi: “există și dopuri pentru ochi? sau… poate ceva câmp magnetic care să te protejeze de apa pișată să nu-ti atingă gura???”. Îmi vine să vomit când mă gândesc că au fost momente când am ajutat copii să iasă la suprafață și deh… luau “o gură de apă”!!!! Dumnezeule MARE!

PRESIDENT ar trebui să răspundă pentru infecțiile ce le provoacă. Nu este posibil ca într-o singură zi să se adune o asemenea doză de URINĂ să duhnească scările și bazinul respectiv. DECI NU AU SCHIMBAT APA cu zilele!

Apoi să nu folosești tu substanțe care să evidențieze urinarea în apă? TE PRETINZI AQUAPARK și nu ai această “tehnologie” în dotare, să știe NESIMȚIȚII care urinează în apă sau NU-ȘI EDUCĂ COPII SĂ URINEZE în piscină? A fost PRIMUL lucru care mi-am învățat copii, odată ajunși la PRIMA piscină: “tati, când te scapă pipi, îmi zici rapid și merge la baie, vezi că se FACE APA ROZĂ după tine dacă faci pipi în apă!”, chiar daca AM MINTIT!!! Băi țărani proși și inculți care nu-și educă copii!!! INFECȚI CE SUNTEȚI! Mi-e silă că vă rabdă Pământul! Mâncav-ar în fund streptococul auriu!

Dincolo de țărănime, consider aquapark president drept responsabil pentru otita mea și suferința ce a început în seara zilei când am ajuns acasă, pentru că ei, ca PROFESIONIȘTI, trebuiau să știe că există o bună parte de oameni INCULȚI care urinează, se PIȘĂ în bazinele lor ca într-o BUDĂ publică. Dacă stau și fac o analogie simplă… la PREZIDENT Felix, îți poți imagine un lanț de oameni, dacă le putem zice oameni… eu aș zice să vă imaginați niște oameni în poziții de CÂINI care ridică piciorul și urinează de pe marginea piscinei la voi în cap. Apa este BUNĂ și CALDĂ.

Eu am trecut cum am trecut peste ce a fost mai greu, că suport, dar fetița mea de 10 ani și băiatul de 5 ani, să nu mai zic de fetița de 1 an care a fost cu cealaltă familie, dacă capta ce am prins eu, cred că noi ca părinți era sfâșietor să-ți vezi copilul în durere maximă (citiți pe net cum poate otita externa să provoace dureri insuportabile cu toate analgezicele).

Deci, prin urmare, mă PIȘ la rândul meu pe TOATE comentariile POZITIVE (false sau nu, mă doare undeva) pe site-ul oficial AQUAPARK PRESIDENT FELIX, unde este prezentat ȘI EXAGERAT, cu poze photoshopate, să pară mare și frumos, când colo și parcarea și interiorul este cam jenant, un ȘANȚ central necurățat, un bar și servire ce se închide cu MULT înainte de a se închide tot localul, că doar poți face baie în urină și flămând.

Nu recomand acest “aquapark” nici măcar la dușmani.

Cât despre concetățenii care nu-și educă odraslele, asta ca să nu vă imaginați o bunică care se slobozește în apa copiilor, mergeți FĂĂĂ la râu, acolo cu vacile… vă puteți pișa unu pe altul, cu BOLTĂ! DAR când vă pretindeți educați și oameni care muncesc să plătească la PRE”Z”IDENT biletul de intrare, nu beți bere și urinați în gura altuia, că și la voi vi se prelinge apa aia pe ochi și pe buze.

Există ceva OK la acest “parc”? Îmi este așa de greață încât și faptul că poate firma respectivă încearcă să se încadreze între venituri și cheltuieli. Astfel de incident, pun pariu că sunt multe, doar că trec, omul se vindecă și se învață minte.

Despre FELIXARIUM… Another bullshit. Măcar a fost o doză redusă de țărani pișolcoși. Prima impresie proastă a fost temperatura apei de la piscina unde este ieșirea de la tobogane. Din nou… Păi măi, să mă lase în pace cu recomandarea medicilor si cu termometrul cu care a venit imbecilul de acolo să-mi demonstreze că apare era la 26-28 de grade cât scrie lângă bazin. De fapt erau 25 de grade, deci SUB limita inferioară. I-am arătat că puștiul meu DÎRDÂIE de frig când stă la apă, și doar de asta am plătit 240 RON pentru 2 adulți și 2 copii, ca să avem CONFORT! Nu se supăra nimeni dacă apa era cu 4-5 grade mai sus. Și ATENȚIE, nu am fost singurul care a reclamat verbal. A venit un alt tată și la fel a zis că-i prea RECE! Era acolo și supraveghetorul. Din nou, ca și adult, m-am obișnuit, că mi-am dat greața… Copilul a fugit în bazin cu apă termală. Și apoi să fim serioși… 4-5 stele, de cât o fi hotelul, dar felixariumul arată ca o PARCARE asfaltată cu niște piscine.
La autoservire se afișeaza niște prețuri rezonabile pentru unități de 50 de g probabil, pentru că o masă de familie, 2 adulți și 2 copii am plătit 140 de lei. Și nu am exagerat. Adică ceva sucuri, 3 gratare și ceva cartofi pe care o doamnă în fața mea i-a refuzat că erau reci deja. Mi-a plăcut de ea, a PRETINS ce i se cuvine.
Și totuși, nu de la felixarium m-am ales eu cu otita asta, pentru că apa este curată, riscul mai mic, nesimțiți în număr mai mic. Dar pentru asta am lăsat acolo 500 RON pentru o singură zi! Ce amuzament am avut în plus? Copii mei și-au pus picioarele la niște pești de ăștia, ce papă pielea moartă cica… și mănâncă BOALA de pe nu știu ce picioare. Mă tot mir cum am fost așa prost și ignorant să-i las sa fie atinși de peștii care înainte cu ceva ore au mâncat psoriazis (poate) de la nu știu ce persoană. Dar asta am realizat în ziua de la Apollo, când a venit un domn, plin de bube și coșuri pe picioare și a dat de haleală la peștii ăia în timp ce fiica mea își aștepta rândul. Mi s-a făcut scărba, așa că am luat-o de la rând.

Ziua de la Apollo. Un alt mare rahat. De ce? Băi ăștia OPRESC toboganele când în sfârșit lumea nu mai trebuie să stea CIORCHINE pe scări pentru a ajunge să se de-a o tură după cca. 6-9 minute de stat la rând, COCOȚAT pe scările alea de fier. Ba mai mult, NU PORNESC TOBOGANELE la timp, DUPA ORA de pauze, că stimabilul “DOMN” cu baloanele de pe apă, mai are “clienți”. Deci așa ceva, numai la noi se poate. La tobogane era rând ca la SALAM pe vremea răposatului, și nemernicul ăla cu baloanele întindea MULT limita orei, că doar nu o sa piardă el 10 lei, că mai era ceva ciocoflender ce vroia să sare în bula aia de aer.

Altceva… terasele se închid la ore la care crezi că poți servi ceva liniștit. Dispare lumea de pe străzi și rămân bețitii cu capul pe masă lângă o porșie de “hamsi” sau cum li se zice la peștii ăia puturoși.

Vin smecherașii din oraș, de ăia cu mașini de fițe, dar cu volan pe dreapta și nu mai au bani de înmatriculare și blochează accesul la parcarea hotelului unde ești cazat, și trebuie să claxonezi MULT până să-și miște HOITUL să tragă mașina, în MAMA LOR DE EXCROCI ORDINARI.

În concluzie… nu am fost de cel puțin 10 ani în Felix și m-am lecuit. Un loc infect… băi și totuși în sezon lume multă. De ce? Păi pentru că sunt ăștia care se pișă prin piscină, altfel nu înțeleg. Dacă sunt luat peste picior că de ce nu am dopuri în urechi, ochelari de apă, probabil și scoică la coaie să nu prind ceva herpes genital pe acolo… eu mă întreb de ce merge lumea? Că IEFTIN nu este. La banii ce i-am spart acolo, ai MULTE, MULTE variante și MULT mai ok.

De ce DENIGREZ stațiunea per ansamblu? De ce nu mai calc la PRESIDENT cât trăiesc? Pentru că la momentul la care scriu aceste rânduri, este prima dată după 3 nopți când nu mai iau calmante puternice pentru a nu plânge ca adult. Voi mai aveți curaj să vă băgați copii în piscinele alea? Sunteți inconștienți! La Aquapark President mai calc când apa va fi tratată cu subtanță care-l face de rușine pe cel care urinează în apă.

Până una alta încerc să-mi pun capul pe pernă, pe o laterală, să strâng din dinți și să mulțumesc lui Dumnezeu că nu au suferit copii mei așa. Ce păcat că nu poți dovedi clar că un aquapark este responsabil în astfel de cazuri.

Respectele mele pentru cei care își educă copii să nu urineze în piscine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *