Review Blender Star-Light Toro 1000W (Pareri, Pret)

Am cumpărat acest blender, Star-Light Toro 1000W și mi-am zis să public un review, fiind în măsură să ofer un feedback real după ce am testat produsul pentru mai bine de o lună de zile.

Site-uri de review ‘agregatoare de produse’ în care înșiră mult text fără ‘esență’ am găsit și eu când am căutat informații concrete, dar nu m-au ajutat deloc. Nu știu după ce se chinuie să scrie text de nimic doar să ‘polueze’ net-ul. Păcat că google nu oferă un tool de genul youtube prin care să poți da dislike, tu ca vizitator la un review care este acolo numa’ să fie, că de ajutat nu ajută cu nimic.

Bun, să trecem peste așa zișii ‘revieweri’, bloggeri de 2 bani și să vă spun părerea mea despre blenderul Star-Light Toro.

Unboxing

Cumpără de aici Star-Light Toro 1000W la preț redus!


Prima impresie este de robustețe și calitate. Recipientul este de sticlă, și încă ce sticlă… groasă. Este și greu, atenție când îl limpeziți. Apropos de curățare, dacă într-o vreme foloseam un storcător de fructe zgomotos și care era greu de limpezit, acest blender se curăță cu adevărat ușor. Mai ușor de atât nu cred că se poate.
Nu mai este cazul să renunț la a folosi un aparat din cauza ‘lenei’ de a-l spăla după folosire.

La acest blender, ‘vortexul’ ce se creează atunci când ‘toacă’, nici măcar nu ajunge la capacul de sus, dacă nu este încărcat cu fructe la refuz, așa că de cele mai multe ori capacul doar îl trec prin jet de apă și gata.

Despre zgomot
Nu am avut alte blendere înainte, doar acel storcător care făcea zgomot mult mai mare. Star-Light Toro face el zgomot, dar nu exagerat. Cu ușa de la bucătărie închisă, nu trezesc familia sau vecinii.


Conectează televizorul la boxe cu acest Digital to analog audio converter. Stereo sau surround, acum poți folosi sistemul audio ce nu are intrare digitală!


Folosire
Acel buton Smoothie este util. Răsucesc roata din mijloc pe poziția ON și apăs pe Smoothie. Este un program care face ca blenderul să toace pentru aproximativ 1 minut și se oprește automat. Dimineața îmi spăl, tau rapid 1-2 mere, 1 kiwi, 1 piersică, o jumate de grapefruit alb, o jumate de cană cu apă și-l las de două ori prin programul de smoothie. Deci 2 minute. Iese un smoothie fin / spumos de ți-e mai mare dragul să-l servești.

Când sunt foarte ‘hotărât’, reglez manual turația din potențiometru și-l dau la maxim. Dar am observat că rezultatul nu diferă. Ideea este că am forțat motorul să văd dacă nu iese fum din aparat. Oricum fiabilitatea se va vedea în timp.

Am tocat și gheață. Nicio problemă. Am pus 4-5 cuburi de gheață printre fructe și CRUSH ICE după programul de SMOOTHIE. Nu știu cât a mai avut de spart, cred că gheața era deja spartă toată.

Poate că nu am avut alte smoothie makere, dar cel puțin acest aparat a meritat să-l cumpăr.

Cumpără de aici Star-Light Toro 1000W la preț redus!


One thought on “Review Blender Star-Light Toro 1000W (Pareri, Pret)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *