Samsung 32D5000 Q&A

Carcase NOX
SUPER carcasele NOX - Vezi pret!


Pentru că articolul referitor la Samsung 32D5000 este la mare căutare și pentru ca s-au înregistrat nu mai puțin de 347 de comentarii până în prezent am să încerc să sintetizez cele mai frecvente întrebari cu ale lor răspunsuri, pentru că unele s-au repetat, și nu doresc ca informarea despre acest produs să devină mai mult decât greoaie. Chiar dacă ordinea lor va fi haotică, poate în timp am să le grupez și după o ordine logică.

 • Î: Întrebările de mai jos sunt valabile la toată seria D de la Samsung, indiferente de diagonala?
  R: Da, în cea mai mare parte
 • Î: Este diferență mare intre D5000 si D550?
  R: Da, sunt din ce în ce mai convins de D5000, nu doar ca aspect, design ci și ca imagine, culori.
 • Î: Merită diferența de bani între D550 și D5000?
  R: Eu aș plati-o din nou. Pur și simplu nu m-aș vedea pe birou cu un TV ce are rama mai lată decât la D5000. Și apoi este imaginea. Asta nu înseamnă absolut deloc că D550 este un TV mai puțin reușit. Din contră!
 • Î: De ce nu Sony, LG și alte mărci? … că doar au și ei modele cu design poate chiar mai reușit, au player încorporat, prețuri accesibile etc.
  R: Să-mi spună cineva un model de la ei care decodeaza sunetul DTS, prezent în majoritatea fișierelor MKV, și nu cred că vreți să încercați să vedeți un film fără sunet.
 • Î: Ce panel trebuie să caut? Vine cu panel “Made in China”? Ce diferență este intre ele?
  R: V-aș răspunde bucuros dacă aș ști. Eu nu am ținut cont, la achiziție, de acest aspect. Însă am verificat ulterior ce tip de panel am și era ceva cotat slab/mediu. Dar, nu am avut pixeli defecți, imaginea la toate TV-urile Samsung este foarte OK, am zis și mă repet, pentru mine este o dilemă ce atâta vâlvă cu tipul panelului.
 • Î: Funcționează senzorul Eco?
  R: Da, TV-ul sesizează schimbarea luminii ambientale și ajustează automat backlight-ul.
 • Î: Ce este cu update-urile de firmware? Se știe ce aduc nou? Merită actualizat soft-ul?
  R: Este o dilemă. Samsung nu completează un log al modificărilor și nici nu răspunde prin mail decât texte foarte generale, cu recepții satelitare și alte baliverne. Soft-ul merită actualizat în încercarea de a face ca unele MKV-uri ce nu rulează să fie suportate.
 • Î: Este internet TV? De fapt ce face el cu conexiunea la internet?
  R: Acest TV folosește conexiunea la net doar pentru a-și actualiza firmware-ul, direct on-line. Personal nu am folosit această opțiune și chiar dacă am încercat, era afișat un mesaj de înștiințare prin care zicea ca nu este versiune nouă deși eu aveam pe stick o noua versiune descărcată de pe pagina producătorului.
 • Î: Se poate naviga pe net? Social TV? Facebook, Youtube… ceva?
  R: Nu, nicio aplicație on-line, fară filme online. Nicio tangență cu netul.
 • Î: Nu este activă opțiunea de PIP
  R: PIP-ul funcționează doar daca sursa este setată pe unul din porturile HDMI și în PIP se poate vizualiza doar un post TV, digital sau analog. TV-ul are un singur tuner, prin urmare nu se poate ca imaginea mare să fie un post TV și în fereastra de PIP să urmăriți un alt post TV.
 • Î: “Am dat o căutare Full, pe digital și analog însă unele posturi nu le găsește. Țara setată in meniul Settings este România…”
  R: Pentru Digital channels trebuie să setați țara pe: Others sau Finland, la mine acum este setat pe Others și prind DigiSportHD. Pentru analogic l-am lasat pe Eastern Europe…
 • Î: “Merge sa conectez TV-ul direct de PC prin cablu crossover?”
  R: Da.

… urmează să completez această listă pe măsură ce consult lunga discuție și/sau daca se rezolvă noi probleme.

Samsung 32D5000
Samsung 32D5000. Cel mai vandut TV al momentului. CUMPARA-L DE AICI!
Articole recomandate:
Samsung 32D5000 Optical S/PDIF Out Test Receiver Sistem Audio Test Stereo Pareri Digital Out
Samsung 32D5000 Optical S/PDIF Out Test
Sistem 5.1 conectat la Samsung 32D5000 (valabil pentru orice TV Samsung)
127 comentarii
Samsung 32D5000 Firmware update
Samsung 32D5000 - Firmware Update
In speranta unor imbunatatiri pe partea de player
76 comentarii
Cum extrag subtitrarea din MKV. Subtitle extract. Subtitrari
Cum extrag subtitrarea din MKV?
Extrage fisierul SRT din containerul MKV rapid si fara batai de cap
54 comentarii
Samsung AllShare ver. 2.1.0.11072_11 DLNA Server Test
Samsung AllShare ver. 2.1.0.11072_11 DLNA Server Test
Software de la Samsung pentru a face din PC server de DLNA
44 comentarii
Ce sistem audio sa cumpar Intrare digitala optica coaxiala Dolby Digital DTS
Ce sistem audio 5.1 sa cumpar? Intrare digitala optica, coaxiala? Dolby Digital, DTS?
Intrare digitala optica, coaxiala? Dolby Digital, DTS?
19 comentarii
Samsung 32D5800 Review
Fratele mai mare a lui 32D5000
16 comentarii
Samsung Panel Type Ce tip de ecran are TV meu LCD Display
Samsung Panel Type
Ce importanta are daca se vede calitatea?
9 comentarii
Suport TV Tavan
Suport TV de tavan
TV-ul suspendat de tavan
4 comentarii
Ce este DLNA? ... mai exact Digital Living Network Alliance
DLNA... da un "mic" standard acolo, implementat in milioane de dispozitive.
3 comentarii
Synology USB Station 2 Review
Cel mai ieftin server de DLNA stand-alone. Perfect pentru televizoarele ce stiu rula filme din retea. Multe alte utilitati.
3 comentarii

53 thoughts on “Samsung 32D5000 Q&A”

 1. Salut! Am o intrebare:
  Am realizat o conexiune LAN prin cablu direct intre TV si PC (fara router sau switch, folosind un cablu CROSSOVER. am si unul standard, dar nu am incercat. stiu ca intre doua computere, atunci cand nu folosesti un router sau switch, se foloseste un cablu crossover.). Apoi am creat “unit” placile de retea ale computerului (cabu si wireless) cu functia bridge. Setarea a fost o reusita, iar PC-ul are acces la internet si poate rula si fisierele multimedia sharuite (atat cele din PC-ul la care este conectat direct, cat si pe cele din PC-ul din alta camera). Doar ca nu exista nicio optiune legat de subtitrare. Desi fisierele (avi sau mkv si srt) au aceiasi denumire, atunci cand sunt rulate prin ALL SHARE, subtitrarea nu este disponibila. In schimb, subtitrarea este disponibila atunci cand aceleasi filme sunt rulate direct de pe un stick usb (exact aceleasi fisiere!).
  TV-ul are ultima versiune de soft (updatat ieri – 1006.1 parca).

  Vreun sfat sau raspuns exact?

  Multumesc! Felicitari pentru site si munca depusa!

  PS. Nu am instalat niciun soft auxiliar pe PC-uri (gen ALL SHARE). Deasemenea, tot prin ALL SHARE pot rula direct de pe telefon anumite fisiere multimedia (Samsung Galaxy).

  1. Salut. Deci exact aceleasi fisiere (mkv/avi si srt) puse pe stick ruleaza corect cu subtitrare, dar cand rulezi pe TV cu share din PC, merge doar filmul, nu si subtitrarea?
   Prima intrebare ce ma loveste in cerebel este cum rulezi tu film pe TV, de pe PC si nu ai instalat niciun program ca server de DLNA pe unul din PC-uri?

   1. Exact! Pur si simplu functioneaza. Am facut corect setarile de retea. In TV este activata functia DLNA. Apoi am facut BRIDGE intre placile de retea ale PC-ului “server” (cel la care este conectat TV-ul). La setarile de retea alea fiecarui PC apare functia STREAM MY PICTURES, MUSIC AND VIDEOS TO ALL DEVICES ON MY HOME NETWORK, iar daca dau un click pe CHOOSE MEDIA STREAMING OPTIONS, imi apar toate device-urile conectate, respectiv si TV-ul si le pot seta fiecaruia drepturile (ALLOWED sau BLOCKED).

    Apoi merg in meniul CONTENT al televizorului, VIDEOS unde imi apar device-urile disponibile (routerul wifi care are si port usb pt storage insa nu are nimic atasat, pc-ul la care este conectat tv-ul si pc-ul dintr-o alta camera care este conectat prin cablu la router). In fiecare device (respectiv in PC-uri) exista 3 sau 4 directoare (foldere): VIDEO, MUSIC, PICTURES (fiecare cu alte subfordere: Artist, Rating, All etc).

    Altceva nu am facut. Pot rula filmele insa nu le incarca subtitrarile (si nici nu apare optiunea in meniul televizorului, in momentul vizionarii).

    La tine incarca subtitrarile si cand rulezi filmele de pe server?

    1. Da, incarca subtitrarile dar folosesc un Synology pe post de server de DLNA si cred ca am optiune de subtitrari. Eu in locul tau as incerca sa instalez si AllShare de la Samsung doar sa verific daca asa incarca subtitrarile. Este posibil ca Win7 sa faca streaming media dar nu si la fisierele de subtitrare.

 2. Am testat conexiunea LAN atat printr-un cablu standard, cat si cu unul crossover. Functioneaza cu ambele. Placa de baza imi arata o viteza de 100mb/s in ambele cazuri. Acum, chiar nu stiu care o fi alegerea cea mai buna (si ma intereseaza!). Normal, intre doua computere fara router sau switch, se foloseste un cablu de tip crossover. Treaba e ca nu stiu cum se compota TV-ul asta (ca un PC sau ca … ?!).

  Vreun raspuns documentat?

  1. Pai mai mult de 100 Mbps nu duce TV-ul. Evident are placa de retea nonGigabit. Deci nu are importanta atat timp cat merge. Ca folosesti cablu normal, crossover astea deja ise detalii tehnice de conectica… ca viteza tot una este…
   Sper ca am inteles ce ai intrebat… Nu oi fi eu prea documentat dar cat stiu, raspund :)

 3. Am eu raspunsul. In mod normal, ar fi trebuit un cablu crossover pt ca este o legatura directa PC-PC (TV), insa placile de retea mai noi (este si cazul meu) au auto MDI/MDIX (adica CROSSOVER AUTOMAT INTEGRAT), respectiv conexiunea poate fi facuta cu orice fel de cablu.

  1. Da, asta stiam ca se face automat de switch-uri… (routere) dar nu credeam sa stie si TV-ul.

 4. Salut. Am o distanta de 3-4 metrii de televizor, vreau sa il folosesc pentru cablu tv si filme net si am ajuns la o lista de 3 televizoare:
  1. Televizor LED Samsung, 81cm, FullHD, 32D5000 pret 1900
  2. Televizor LCD Samsung, 101cm, Full HD 40D550 pret 2100
  3. Televizor LED Sony, FullHD, 81cm, 32EX520 pret 2200
  Pe care mi`l recomanzi si daca imi poti spune de ce 5000 si nu 32ex520 sau invers. Iar pentru distanta mea nu ar fi mai bun cel de 101 cm chiar daca e LCD ?
  thx pentru raspuns si pentru munca depusa, m`au ajutat mult aceste review`uri.

  Niste observatii:
  1.Am citit ca samsung`ul are probleme cu aparitia pixelilor morti, acestia apar mai des la televizoarele lor, mai multe astfel de probleme la samsung decat la alte marci
  2.Am tot citit ca un televizor samsung e ca jocul de noroc, daca ai noroc sa prinzi un panel bun esti norocos altfel risti sa nu se vada la fel de bine si plus de asta sa nu te tina televizorul prea mult dupa garantie
  3.Am fost la DOMO in Constanta si televizoarele erau setate pe PROTV. Se vedeau foarte rau LED`urile chiar si LCD`urile se vedeau mai bine in plus de asta aveau 3 LCD`uri si o plasma care rulau dupa cd, acestea se vedeau lacrima mai mult sau mai putin. O chestie de marketing sa vanda acele televizoare? sau pur si simplu asa s`a intamplat? ca mi se pare ciudat sa fie 3 LCD`uri si niciun LED sa poti face o oarecare apreciere intre ele.
  Multumesc mult pentru timpul acordat.

  1. Salut. Eu in camera mare am 40D5003, si imi place ca este diagonala mai mare. La 3-4 m cat zici, TV-ul de 40 de inch este OK.
   Nici LCD-ul nu este rau, evident dar la LED, chiar zicea acuma intr-o zi cineva aici pe blog ca nu-i vine sa creada ce consum mic arela luminozitate moderate. Zicea de un 33W…
   Bine ca nu este foarte important consumul, dar totusi… Apoi LED-ul are luminozitatea si contrastul mai ok…
   Ce sa zic. Este si alegerea voastra.

   De Sony, ce sa zic… trebuie verificat sa nu fie ca LG-urile, adica au player incorporat, unele ruleaza MKV-uri dar nu ai sunet in filme pentru ca nu decodeaza DTS… Si asta este foarte mare dezavantaj. La Samsung sti o treaba. Decodeaza DTS in mod sigur.
   1. Toti au probleme cu pixelii defecti dar fi atent ce-ti spun, din practica, nu povesti. Eu am cumparat cel putin 4 TV-uri si 2 monitoare Samsung. NICI UNUL nu a avut pixeli defecti.
   2. Jocul ala de noroc este pe undeva adevarat, dar in limita, din nou, povestilor de pe net, pentru ca eu am cumparat la plezneala, nu au pixeli defecti, se vad foarte bine si nu le-am studiat cu lupa, chiar daca am incercat si am stabilit la careva ce tip de panel are. Deci, din nou, acest aspect este asa mai ciudat. Am 3 ani garantie, cine crezi ca poate zice ca dupa 3 ani se strica la o perioada scurta dupa?
   3. Astia in magazine nu au semnal calumea, nu au splittere calumea, de multe ori vad TV-uri calumea cu imagine incredibil de proasta. Exemplu concret: recent ma duc in CORA, era expus un 40D5003 printre altele nu stiu cate. Se vedea foarte prost, contrast jenant, calitate execrabila. DECI PE CUVANTUL MEU DACA ASTIA DIN MAGAZIN NU-S …. (ma abtin)… Deci habar NU AU SA-SI VANDA MARFA!!! Pai un TV care stiu clar ca se vede super fain, il expui in halul asta, si mai pui si un pret invers proportional cu calitatea, ti-ai dat cu firma in cap. Sunt tembeli, asa ca ce vezi in magazine este total aiurea.
   Vrei sa vinzi un TV? Pune domn’e o imagine HD pe TV ce naiba, ca de aia este FHD!

 5. Thx pentru promptitudine, am un voucher de 4mil la emag si mi`as cam lua televizorul de acolo
  La emag garantia e pe 2 ani, de unde ti`ai luat tel de ai 3 ani garantie ?
  Din urmatoarele caracteristici iti dai seama daca Sony are DTS?
  S-Force Front Surround 3D
  S Master
  Dolby Digital
  Dolby Digital Plus
  Dolby Pulse
  Stereo A2 / NICAM
  Si inca 2 chestii: 1.cica Sony ar vedea mai bine SD decat samsungul cum iti vede tie samsungul cand nu esti pe un canal HD ? si 2.cand de important e faptul ca nu are DTS? eu o sa ma uit in mare parte la filme 1080p cate din acestea sunt mkv cu dts? daca ar fi sa zicem 10% nu m`ar deranja ca nu citeste DTS ca pot sa imi iau filmul sub un alt format la aceeasi caracteristici thx.

  1. Tot de la emag l-am luat, intr-o perioada de promotie cand am primit extragarantia de 1 an.
   Din ce vad Sony nu are DTS.
   Majoritatea canalelor nu sunt HD insa eu le prind (fiind pe RDS) pe digital, ca asa este in zona la mine, fara decodor suplimentar, direct de pe cablu. Deci canalele nonHID, dar pe digital se vad foarte bine, desigur in limita rezolutiei.
   Este foarte important DTS-ul pentru ca nu este vorba de doar 10%. Raportul este invers, adica 90% din filmele MKV au sunet DTS incorporat. Aceeasi problema am avut-o si eu cand am avut (si din pacate inca il am) un player de la WD care nu decodeaza DTS, nu face downmix to stereo din sunet 5.1 DTS.
   Tocmai pentru ce doresti tu este obligatoriu DTS.
   Daca cumperi un Sony, nu zic ca nu-s OK, dar atunci ai nevoie de un player dedicat gen Egreat….
   Daca vrei Sony, si are un pret mai OK, poate mergi pe o varianta cu player cum ar fi ACESTA
   Asa am facut si eu cand am cumparat un Samsung 40D5003. TV OK ca si calitate, praf la conectica dar am cumparat un player dedicat. Per total este mai OK un player dedicat!

   Apropos de player, in curand il cumpar si fac un review calumea la el, eu cred ca este mai mult decat promitator!

   1. Cred ca ma opresc la LCD`ul de 101 cm pentru ca le`am vazut in magazin unul langa altul (LED`ul de 81 d5000 si LCD`ul de 101 d550) parca special puse pentru mine si se vedeau la fel plus ca cel de 101 cm chiar daca ma uitam mai de aproape la ele sau mai departe nu stiu se vedea mai bine, era pus pe ele un concert si publicul se vedea mult mai frumos pe cel de 101 chiar si cei de la black eyes peas se vedeau mai bine iar in ce priveste negrul se vedea mai intens sau sa zicem la fel cum se vedea si pe ledul de 81. Acum am o intrebare, se pare ca la nesfarsit continui, LCD`ul e diferit fara de led dpdv a ce suporta ce iesiri are sau sunt aceleasi televizoare?doar ca unu e LED si altu LCD? ca am citit pe la tine ca LED`ul vede toate filmele mkv toate filmele in general si ca din pct asta de vedere merita fata de un LG sau Sony modele similare, LCD`ul are la fel ? cel de 101cm d550?
    Thx si promit sa fie printre ultimele intrebari, poate dupa ce il cumpar sa imi las o parere.

    1. Difera putin la conectica, dar nu stiu exact diferentele, doar daca le-as “bifa” mufa cu mufa :) In principiu ambele sunt dotate corespunzator. Si D550 citeste cam aceleasi filme, depinde si de firmware care este upgradabil.
     Acuma nu stiu exact cand si daca LG si Sony vor include decodarea DTS in modelele lor, dar vezi ca si cel mai vandut model de la LG ceva LK nu stiu cat, nu decodeaza si a dezamagit.
     Nicio problema cu intrebarile, cate vrei.

 6. Salut. Am si eu o intrebare dc nu merge PIP la tv? Am conectat si stick`ul si ps2 si reciver`u de la RDS si tot nu pot sa vad PIP .Ms mult

  1. Salut. Chiar aici in articol gasesti raspunsul… Trebuie sa ai selectat un HDMI si PIP-ul poate afisa doar posturi TV pe digital (canale prinse cu tunerul propriu). Stick nu are treaba pentru ca intri in mod player, PS2 este OK, ca ai pe HDMI (probabil) si atunci poti activa PIP-ul…

 7. salut
  am o problema cand vizionez filmele prin all share.
  uneori [nu mi dau seama de regula] pare ca are procesorul overload, si se intrerupe sunetul pt o secunda.
  acest lucru se intampla la filme de la 720p in sus
  desi de pe stick nu am vazut prea multe lucruri parca nu a aparut problema.
  de mentionat ca am ultimul firmware si ultima vers de allshare. conexiunea dintre deviceuri e facuta printr-un router.

  a ti patit acelasi lucru? ce as putea face?

  1. Salut. Da, am si eu si toti ceilalti acele mici (sau mai mari) intreruperi. Stiu foarte exact ca D550 cu o versiune mai veche de firmware nu avea problema. Nu stiu ce au facut cei de la Samsung, ce au modificat in softul TV-ului dar de la o versine anume a aparut problema, si downgrade la firmware nu se poate face. Recomandare mea ar fi sa incerci si serviio. Au fost 1-2 vizitatori pe blog care ziceau ca merge mai bine, cu intreruperi mai putine.
   Ma indoiesc ca procesorul este prea solicitat pentru ca la D550 care rula foarte bine filmele, au aparut intreruperile la filme 720p… Este o problema in protocolul de comunicare… habar nu am, cred ca nici cei de la Samsung nu prea cunosc problema, nici nu ne zic ce fac.

 8. Salut. La oferta actuala de la emag daca ar fi sa alegi intre 32D5000 care este 1800 lei si 32D550 care este 1500 si in plus primesti si o camera Samsung, ce ai alege?

  1. Foarte tare oferta la 32D550 prin prisma faptului ca iesi cu el undeva la 1250 RON… Un TV bun, aparat pe masura pretului sau, dar totusi este ceva concret, nu voucher pe care ai nu stiu ce limitari. Merita!

 9. Buna,

  Spune-mi te rog, intre samsung 40d5000 la 2500 roni si Philips 42pfl3606 care ste lcd si costa 1900 roni ce sa aleg.
  Ma intereseaza in special uitatul la TV la un viitor Dolce HD.
  Le-am vazut pe ambele, dar nu unul langa altul, si Philipsul pus langa un D550 si un LG lk430 vedea mai bine, adica albul era mai alb si albastrul era mai inchis decat la celelalte.

  Iti multumesc si in functie de ce spui si tu ma duc sa iau unul ca m-am stricat de cap de cand tot citesc pe net.

  PS. Mai era si o plasma de la Panasonic de 42 inchi, ST30, pe la 2300 roni, la care recenziile zic ca este peste orice altceva odata setata cum trebuie dar nu stiu ce sa zic.

  Multumsc,

  1. Salut. M-am uitat putin la Philips-ul de care zici si nu vad sa aiba retea, nici poveste de DLNA, de player nu am dat (zice ca are USB dar nu si ce ruleaza).
   Chiar daca este cu totul altceva sa ai un player dedicat (gen Egreat), totusi este de apreciat la ce nivel s-au ridicat TV-urile samsung si prin faptul ca fac downmix la stere din sunet DTS 5.1.
   Eu sincer sunt PRO Samsung chiar daca nu folosesti nici una din facilitatile ce le-am zis.

 10. Buna, m-ar interesa si pe mine Tibi daca ma poti ajuta cu o problema, aceea de a renunta la STB Dolce IPTV cu un TV 32D5000 care abia l-am achizitionat.
  As dori foarte mult sa se poata rezolva problema eu am scanat in mai multe feluri, dar nu-mi gaseste nici un post si asa sunt obligata sa folosesc STB si cu 2 telecomenzi :(
  Acest lucru ma ingrozeste, asa ca te rog mult daca ma poate ajuta cineva raman indatorata 😛

  1. Buna Georgeta. Eu cred ca nu este cale de a ocoli receiver-ul lor… Spune-mi te rog, sa inteleg ca ai antena parabolica sau cum ii cu Dolce asta? Si eu as fi nemultumit sa nu mai am RDS (nu ca le fac reclama) dar astia de la UPC, Dolce si nu alti provideri care or mai fi, dar is total ramasi in urma cu transmisia pentru TV-urile astea. Probabil ca au solutii, nu zic nu, receivere cu HDMI, abonamente nu stiu de care, insa uite… pe un banal abonament RDS am de toate.

 11. Am conectat tv-ul la internet, imi arata ca e ok. Ce inseamna pana la urma ca tv-ul se poate conecta la net? ce poti face cu aceasta optiune? exista posibilitatea de a folosi tv-ul si ca monitor pentru browser? adica, de ex, sa accesez orice pagina, sa vad filme online etc? cum fac ? multumesc

  1. Acest model se conecteaza la net doar pentru update de firmware care de altfel mai bine il faci cu stick USB… In rest nimic.
   Conexiunea LAN prezinta mai mare importanta pentru redare filme din reteaua locala utilizand standardul DLNA. Poti sa-ti faci PC-ul server de DLNA prin softul de la Samsung (AllShare) sau Serviio deci sa nu crezi ca, dotarea cu retea a TV-ului este degeaba.
   Si inca ceva: eu tocmai ce am cumparat un 32D6500 care, teoretic are de toate si tot nu-i prea grozav. Poti sa vezi review AICI (doar ca inca mai am multe subiecte de explicat)…

 12. as vrea si eu o lamurire. am un 32d 5000 si am facut update de firmware si cand deschid tv apare rezolutia 1280×720 . inainte de a face update aparea rezolutia 1920×1080. ce pot face sa revin la rezolutia de 1920×1080?

 13. buna Tibi, am cumparat un samsung 32d500, totul e foarte ok, insa sunt cateve canale unde ,nu incape toata subtitrarea, nu stiu de unde sa fac setarile………..poate ma ajuti tu sau cineve, multumesc anticipat

 14. buna am si eu o problema. Indiferent pe ce program opresc tv , cand ii dau drumu porneste doar pe canalul nr 4. Cum pot schimba si de unde aceasta obtiune. va multumesc

 15. Sal Tibi,
  Nu vreau sa cad in penibil cu subtitrarea filmelor, mai ales ca ai dezbatut f mult acest aspect, insa am o problema..am urmat intocmai pasii pe care i-ai zis tu, am folosit MKVExtract pt subtitrari si tot nu imi ia subtitrarea.Am incercat mai multe filme, prima data am zis ca are ceva MKV-ul respectiv, insa degeaba.La meniul TOOLS nu imi apare cum ai postat tu acea captura, adica la TITLE SEARCH imi apare 1/1 si nu ca la tine 5/7iar SUBTITLE LANGUAGE SI SUBTITLE SETTING nu imi apar deloc (logic ca dak imi apareau imi incarca si subtitrarea).Ce pot face?

  1. Salut. Probabil ceva nu ai facut cum trebuie…
   Deci ai 32D5000?
   Filmul il rulezi de pe stick, hdd, AllShare instalat pe PC sau alta sursa?
   Fisierul de subtitrare l-ai denumit exact ca si fisierul MKV? Ai respectat majusculele?
   O rezolvam… nu-i stres.

 16. Salut.Da am un 32D5000, filmul il rulez de pe stick, fisierul de subitrare l-am denumit ca si fisierul MKV, am incercat toate combinatiile intr-un final, adik .srt si .SRT…degeaba..
  E posibil sa fie din cauza ca nu am facut upgrade de soft…?dar am citit si sectiunea cu upgrade dar nu cred sa aiba vreo legatura cu subtitrarea
  Multumesc

  1. Salut. Ai grija la majuscule si in numele fisierului nu doar la extensie… Nu este din cauza upgrade-ului.

 17. Salut,
  Revin…:( revin cu aceeasi problema…Spre exemplu numele fisierului video este Game.of.Thrones.S02E03.720p.HDTV.x264-sBiT si am denumit subtitrarea Game.of.Thrones.S02E03.720p.HDTV.x264-sBiT.SrT si acelasi rezultat..am incercat si .SRT , .srt , .sRt ,
  Ce ar putea sa fie?
  Multumesc

 18. Salut,
  Ma gandesc sa nu fie ceva in neregula cu playerul din TV…altfel chiar nu imi pot explica…apropo am observat ca nu toate mkv-urile au subtitrare incorporata, pt ca atunci cand folosesc mkvextract nu imi apare si fiserul de subtitrare, apare doar video si audio
  Oricum daca voi reusi o sa revin.Ai tu alte idei?
  Ms anticipat

 19. Buna draga Tibi,

  Mi-am cumparat si eu un model de 32D5000 si am urmat toti pasii pe care i-ai explicat tu. Folosesc un stick , am incercat 4 Mkv-uri si tot degeaba. Am o intrebare si in acelasi timp o rugaminte. Intrebare : ce ai vrut sa spui cu subtitrarea in fisier extern ? Rugaminte : pe adresa mea de email sau chiar pe blogul tau te rog sa postezi un printscreen cum ar trebui sa arate filmul cu subtitrarea asa cum ar trebui sa arate inainte de a fi copiat pe stick. Astept cu nerabdare un raspuns de la tine. Am luat acest Led mult laudat si nu pot sa il folosesc la capacitate maxima.

  Astept un raspuns de la tine.
  Multumesc!

  1. Buna Maria,
   Subtitrarea ca fisier extern, mai exact textul subtitrarii se afla intr-un fisier plasat langa fisierul MKV. Deci pentru a urmari filmul cu subtitrare ai nevoie de 2 fisiere: cel MKV (sau AVI pentru DivX-uri) si fisierul SRT (cel de subtitrare). MKV si SRT sunt extensiile fisierelor (adica ultimele 3 caractere de dupa punct – in caz ca nu stiai).
   Print screen nu este cazul pentru ca pot da un exemplu: daca fisierul MKV este FilMuL_meu.MKV atunci fisierul de subtitrare, obligatoriu trebuie sa fie FilMuL_meu.SRT, respectand MAJUSCULELE.
   Redenumirea fisierelor MKV sau SRT se poate face si dupa ce le-ai copiat pe stick, nu are importanta. Important este ca la rulare, TV-ul sa gaseasca cele 2 fisiere. De abia atunci, in meniul Tools ai sa vezi optiuni pentru subtitrare. Ai sa poti selecta si regiunea in caz ca nu-ti afiseaza corect diacriticele (ş, ţ…)

   Te-as ruga sa citesti eventual si ACEST articol, poate explic putin altfe dar in esenta acelasi lucru.
   Sper sa reusesti. Duminica placuta!

 20. Salut Tibi,
  Am si eu o mare mare problema: nu pot vedea subtitrarea pe tv la filme *.mkv rulate de pe un HDD extern..am urmarit intocmai toate sfaturile gasite pana acum pe net: am extras subtitrarea din film, am redenumit-o cu numele exact al filmului, am si verificat sa fie folosit ANSI Encoding atunci cand este salvata…si nimic…in continuare nu o pot vedea atunci cand rulez filmul pe TV…btw, am un Samsung LED D5000…Ms frumos pentru ajutor!

 21. Neatza! Am respectat si majusculele.:( am dat copy-paste la denumirea filmului schimband doar extensia..Ms frumos si astept cu nerabdare raspunsul tau!

  1. Cand apesi tasta tools si iti apare meniul, nu iti apar si optiunile de subtitrare? Extensia ai pus SRT? Alte filme iti merg? Ce sa mai intreb oare? :)

 22. In meniu nu-mi apar si optiuni de subtitrare..extensia este SRT…nici eu nu stiu ce sa ti mai spun..:( acum vro 2 sapt am vazut un film rulat de pe un stick USB si, facand aceleasi ajustari ale subtitrarii, a mers..am vazut filmul cu subtitrare…apoi nu am mai vazut niciun film iar acum 3 zile mi-am cumparat HDD extern..si am oservat ca nu merge/nu mai merge…

  1. Eventual fa un update de firmware, poate reseteaza ceva ce s-a zapacit pe acolo. Este nasol in astfel de cazuri ca nu am concret si eu acel film/subtitrare sa le “ajustez” si eu cumva…

 23. oK…merci frumos pentru ajutor…am sa fac si un update sperand ca o sa rezolv ceva:) btw: unul din filmele pe care incerc sa le redau este Haywire.2011.1080p.BluRay.x264.RoSubbed-BLOW …daca ai posibilitatea, incearca si tu si spune-mi ce ai reusit:)..ms inca o data

 24. salut,

  am si eu o intrebare pentru tine…am un d5000 si de un timp se incapataneaza sa citeasca unele mkv 720p. adica unele merg altele nu…stii cumva care ar fi problema? nu i-am facut nici un update de soft.ms

 25. Salut. La mine am ultimul FW dar am probleme cu rularea fisierelor 1080p. Se aude cu scurte intreruperi la partea de sunet, uneori dureaza jumatate de secunda si apar chiar si la 10 secunde una de alta. Hai ca la film mai merge dar ma uit la ACDC.Live.at.Donington.1991.1080p.DTS si mor de ciuda.

 26. salut,
  as vrea sa stiu daca acest tv, adica samsung 32d5000 are slot CI+ pentru CAM-ul RDS.
  LA detalii tehnice scrie slot CI.
  Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *