Samsung 32D550 Review

La pretul la care a ajuns in prezent cred ca este chiar prima alegere de luat in seama, prima varianta in ordinea pretului crescator. Un televizor complet, marca Samsung fiind si primul televizor cu care am testat si incercat certificarea DLNA (rulare filme din retea). Tot Samsung 32D550 m-a surprins prin faptul ca filmele MKV cu sunet DTS sunt redate corect, cu sunet, LG-ul avut anterior esuand lamentabil pe partea de player.
Samsung 32D550 va face, probabil si curand, obiectul lichidarii stocurilor. Preturile din ce in ce mai joase in tot felul de promotii. Deci daca doriti un TV excelent la un pret minimal, v-as sugera sa va uitati dupa acest model. Vezi specificatii si pret curent.
Designul reusit, calitatea foarte buna a imaginii chiar daca este LCD (nu LED), faptul ca playerul din el se descurca bine chiar si cu MKV-urile FullHD fiind un televizor vandut in foarte multe exemplare si preferat inaintea concurenteri de la LG sau Sony, chiar si posibilitatea utilizarii lui pe post de monitor nu fac decat sa confirme ca este o alegere ideala la un pret minimal.
In ACEST articol am facut testul de rulare filme in retea.
Acest televizor nu este in Internet TV. Chiar daca foloseste conexiunea la internet, aceasta este exclusiv pentru a actualiza firmware-ul, nu pentru internet browsing, sau social tv (facebook si alte retele sociale). Nu are nici SMART Hub.

Samsung 32D550
Samsung 32D550 - CUMPARA-L DE AICI!

7 thoughts on “Samsung 32D550 Review”

 1. am cumparat acest tv samsung 32d550
  am abon. rcs baza analogic
  imi gaseste 110 canale digitale dar la redare imi apare signal scrambled
  ce tara sa-mi aleg daca imi poti spune

  1. Salut. Banuiesc ca marea majoritate a canalelor digitale le poti vizualiza, chiar si cele cateva FullHD. Pentru canalele cu “scrambled signal” sau “semnal demodulat” (parca ii mesajul in limba Romana) este pentru canalele care nu sunt gratuite, pentru care este nevoie de un receiver de la RDS (teoretic, ca eu nu am incercat) sau un card (care nu stiu sa il aiba). Nu stiu cate sunt codate insa stiu de HBO, HBO Romania, Digi Film HD si mai sunt.

 2. nici unul digital nu-mi apare
  la cautare receptioneaza 110 la redare signal scrambled la canale digitale ma refer

 3. AM REUSIT SA VAD CANALELE DIGITALE DE LA RDS .
  SELECTATI CA TARA GERMANIA SI AVETI TOT: RTL, RTL 2, PRO SIEBEN PLUS CELELALTE CUNOSCUTE

 4. salut,

  am un televizor ca acesta si intrebarea mea este daca este compatibil cu ci+ peste tot am vazut ca stie ci iar la samsung nu il gasesc.

  vreau sa-l folosesc cu ci+ de la upc

  merci

 5. salut, am si eu acest tv si si un pc cu placa video ati radeon h5550 ce are si hdmi. Pc input de pe tv e vga, se poate comuta cumva sa fiu direct prin hdmi? multumesc

 6. Stie cineva cum pot scapa de problema cu semnalul demodulat? Presupun ca merge modificat softul televizorului astfel incat sa se poata introduce undeva cheia de criptare? Presupun ca pe acest principiu functioneaza si acel receiver in care bagi cartela. As vrea sa prind toate posturile TV dar fara sa platesc nimic in plus (o chestiune de principiu, nu de bani).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *