Samsung 32D6500 Review – YouTube test

Utilizarea YouTube inclus in SMART HUB-ul Samsung D6500, mi-a lasat o impresie buna. Conditiile ar fi sa asociezi TV-ului un cont de YouTube (vezi cum am facut asta in video) pentru acces facil la Playlists, Friends, etc. si sa ai o conexiune acceptabila la internet pentru ca clipurile YouTube HD sunt redate la calitate foarte buna a imaginii. Nu ma asteptam sa se vada asa bine.
Nu au aparut intreruperi (datorita conexiunii) iar imaginea este redata si mai cursiv datorita Motion Plus (Atentie: a nu se confunda Motion Plus cu LED Motion Plus – sunt 2 setari cu totul diferite).
Functionalitatea este full. Adica poti da “Like”, dupa login ai playlist-ul tau, apar sugestiile de alte clipuri, semnalare video impropriu etc.

VEZI OFERTA DE PRET PENTRU: SAMSUNG 32D6500SAMSUNG 37D6500SAMSUNG 40D6500

Cel mai bine ar fi sa vedeti urmatorul video ca sa va faceti o idee mai exacta despre cum au integrat cei de la Samsung aplicatia YouTube:

Samsung 32D6500 Review Web Browser Prezentare
– WebBrowser Test –
Samsung 32D6500 | 37D6500 | 40D6500 Review

9 thoughts on “Samsung 32D6500 Review – YouTube test”

 1. Salut,

  Vad ca ai avut rabdare sa analizezi toate posibilitatile acestui TV.
  Am cumparat si eu un 32D6530 si as avea niste intrebari la tine.
  Poti te rog sa imi dau un ID de mess sa iti pun cateva intrebari ?
  Vreau sa vorbim un pic de wireless si de DLNA.
  Multumesc.

  1. Salut, putem povesti si aici nicio problema. Macar intrebarile tale vor fi completari la subiecte.

 2. -felicitari pt munca depusa/chiar e de folos
  -am un LED TV SAMSUNG UE40D6770/ -tot ceea ce ai postat pe blog imi este de folos
  -am inteles ca trebuie sa-mi cumpa un mouse si o tastatura numai de la samsung , care sa se ‘pupe’ cu televizorul (sau mai exista si o alta varianta?)
  -intrebate : -daca-mi cumpar o unitate externa 3d/blu ray , o pot folosi direct in televizor (am acum un external slim ASUS DVD-RW, pe care televizorul nu-l vede)
  -multumiri anticipate / in asteptarea unui raspuns

  1. Salut. Multumesc de aprecieri.
   Am incercat chiar acum kit-ul wireless care pe seriile EH, ES functioneaza si din pacate pe 32D6500 nu merge deloc si cred ca nu merge niciun fel de kit, indiferent de marca, pentru ca TV nu a fost gandit sa suporte device-uri de astea. Ultima data cand am facut update de firmware la el speram ca au inclus si accesul subtitrarii direct din MKV, insa nu…
   Deci eu chiar nu am informatii cum ca seria D (oricare) sa se “pupe” cu vre-o tastatura sau mouse.
   Oare pe ce subiect am mai discutat de unitatile externe…. aaaa pe playerele Egreat unde exista in soft-ul lor driver pentru asa ceva. Din nou, o cautare pe google ar fi de folos.
   Nu te-am ajutat mai deloc cu raspunsurile si daca as avea mai mult timp la dispozitie as cauta si eu informatiile insa am de mers :)

 3. Dragul meu, apreciez faptul că esti super pasionat de tehnologie şi cred ca esti de foarte mare ajutor celor care sunt in cautare de informatii din acest domeniu! Te rog sa ma ajuti si pe mine: am un led samsung UE32D6500 si am probleme cu you tube-ul!
  Am instalat aplicatia si de pornit direct nu porneste! Apare ecran negru si pace! In schimb, daca dau cautare in browser, google, you tube si orice video, merge!
  de ce nu merge direct?
  Te rog frumos sa ma ajuti!
  Multumesc anticipat!
  Pr. Raul

  1. Buna ziua, scuzati intarzierea, revin cu raspunsul si incerc sa va ajut. Momentan sunt plecat.

  2. Am incercat si eu youtube pe 32d6500 si functioneaza corect. Intrebarea este ce versiune de firmware aveti instalat pe tv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *