Samsung 40D5000 Review

Samsung 40D5000
Televizor LED Samsung, 101cm, FullHD, 40D5000 - CUMPARA-L DE AICI!

Salutare. Pentru cei care caută informații cu privire la Samsung 40D5000 sau 40D5500 tot ce am scris AICI este valabil pentru că indiferent de diagonală, seria D5000 de la Samsung prezintă exact aceleași facilități.

Deci pentru un review mai complet al unui exemplar din seria D5000 urmați acest link sau, dacă doriți să-l achiziționați, click aici.
Seria D5500 se caracterizeaza cu un SmartHub in plus, care nu ofera insa facilitati importante, gen browser de internet sau youtube. Sunt cateva informatii si continut de pe site-ul Samsung.4 thoughts on “Samsung 40D5000 Review”

  1. Salut.
    Tibi, am o problema legata de acest TV, referitoare la luminozitatea ecranului.De aseara in coltul din stanga sus a aparut o pata (15 x 25 cm), ca si cum ecranul nu ar fii luminat.Problema persista indiferent de sursa imaginii (Cablu, dvd, Pc).Ai cumva vre-o idee pt. rezolvarea problemei?
    Multumesc anticipat.
    P.S.: tv-ul este inca in garantie dar ma gandesc sa nu vre-o problema minora cara se poate rezolva.

  2. Salut Tibi.
    Am si eu acest model si de o saptamana a inceput sa imi faca probleme la sunet.Imaginea nu este afectata in nici un fel,doar suntul.Primul pas a fost sa dau o recautare a canalelor,crezand ca asta ar putea fi cauza.Nici un rezultat…Apoi am sunat la RDS deoarece aveam impresia ca e din vina lor ,iar nimic.Mai am un LG de 32 in dormitor care merge fara probleme.Am schimbat si spliterele si cablul si problema persista.Problema consta in intreruperea sunetului in special dupa ce trece de valoare de 15 si este prezenta la 90 % din canalele tv.Poate fii o problema la setariile sunetului sau e o problema de garantie.Inca este in garantie din fericire…Multumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *