Monitor / TV LCD Samsung 27” Full HD P2770HD Review

Samsung P2770HD
Monitor Samsung 27 P2770HD - CUMPARA DE AICI!

Inainte de a achizitiona acest monitor am avut un P2370HD pe care nu l-am tinut pe birou nici 2 saptamani pentru ca mi-a placut asa de mult incat m-am decis ca-mi trebuie cu diagonala mai mare. Asa ca singura varianta era modelul prezentat in acest review. Zis si facut, am gasit un doritor sa-mi cumpere modelul de 23″ si am facut rocada. Ulterior am mai facut un schimb si am cedat acest 2770HD pe un Samsung 32D5000. Iar aici este deja o problema: nu ca nu mi-ar placea 32D5000 (este un TV absolut reusit!) insa am ajuns la concluzia ca pentru rezolutia de 1920×1080 diagonala maxima pentru a pastra claritatea perfecta a imaginii este 27 de inch. Spun asta pentru ca pe 32D5000, ca sa vad textul clar a trebuit sa dezactivez clear type-ul de Windows 7 si sa aleg thema clasica. Din cand in cand mai lucrez pe 2770HD si pot sa zic ca imaginea este mult mai clara, mai precisa, mult mai placuta pentru lucru la monitor. La 32 de inch deja se vede de aproape acel “streching” a imaginii, vezi pixelii, vezi eroarea de convergenta si nu este prea bine. Pe 2770HD imaginea este foarte clara, te poti uita cu lupa…
Si totusi ca TV este cam micut. Este greu de inclinat balanta insa sfatul este ca daca ai nevoie de un MONITOR atunci alege acest P2770HD. Daca insa ai si cea mai vaga tentativa / idee ca ti-ar prinde bine un TV atunci categoric mergi pe 32D5000.

PRO

 • Design modern, cu insertii cu tenta rosie care se vad sporadic in functie de lumina.
 • Calitate foarte buna a imaginii
 • Un meniu bine gandit usor de utilizat si functii avansate
 • Fiind in mod clar conceput pentru a fi monitor in primul rand, are intrare DVI, care desi este echivalentul HDMI, ca doar tot transmisie digitala se face intre calculator si monitor, totusi am intalnit cazuri in care unele TV-uri nu afisau imagine prea grozava decat pe portul HDMI1, nu si celelalte porturi. Nu stiu exact care ar fi explicatia insa se pare ca pentru imaginea venita de la un PC se fac anumite filtre, setari, scalari. Repet, nu stiu exact dar sunt convins ca DVI-ul “nativ” isi are rostul sau.
 • TV tuner incorporat cu receptia canalelor pe digital prin DVB-C. Si da, prinde toate canalele digitale transmise de RCS-RDS pe care le prinde si un televizor Samsung, chiar si canalele FullHD.
 • Telecomanda

CONTRA

 • Suportul pe langa faptul ca da senzatia ca este fragil, nu permite nici reglarea pe inaltime sau pivotare. Totusi, monitorul are o greutate si ai impresia ca vine “in cap” daca il inclini putin mai mult. Da, cu o oarecare forta aplicata, poti regla putin unghiul monitorului.
 • Difuzoare cam anemice
 • Doar un singur port DVI, un singur port HDMI. Hai ca la DVI este de inteles, dar HDMI?!
 • Nu are port USB, deci nu este capabil sa redea nimic (poze, muzica, filme). De port RJ45 (LAN) nici nu poate fi vorba. DLNA … deja am exagerat.
 • Nu are PIP (picture-in-picture).

Monitor / TV LCD Samsung 27'', Wide, TV Tuner, Full HD, DVI, HDMI, Boxe, Negru, P2770HD

Monitor / TV LCD Samsung 27'', Wide, TV Tuner, Full HD, DVI, HDMI, Boxe, Negru, P2770HD

Monitor / TV LCD Samsung 27'', Wide, TV Tuner, Full HD, DVI, HDMI, Boxe, Negru, P2770HD

Monitor / TV LCD Samsung 27'', Wide, TV Tuner, Full HD, DVI, HDMI, Boxe, Negru, P2770HD

Samsung 40EH5450 Pret
Televizor LED Samsung, 101 cm, Full HD 40EH5450
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *